Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi iddiasına soruşturma

Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi iddiasına soruşturma

31 Mart yerel seçiminde Sancaktepe Belediyesi'nin AK Parti yönetiminden CHP'ye geçmesi sonucu bazı iddialar gündeme geldi. Belediye binası içinde lüks dinlenme odaları ve 'jakuzi' bulunduğuna dair iddialara yönelik İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, resen soruşturma başlattı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada Sancaktepe Belediyesi binasının başkanlık katında jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası paylaşımı üzerine resen soruşturma başlattı.

BAŞSAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Başsavcılık, X isimli sosyal medya hesaplarında, Sancaktepe Belediyesi binasının Başkanlık katının 6 bin metrekare olduğu, bahse konu makam katında jakuzi, çok sayıda dinlenme odası ve yemek odası bulunduğu iddiaları üzerine harekete geçti.

İnceleme yapan savcılık, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 217/A maddesi uyarınca resen soruşturma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN