AK Partili Akbaşoğlu, memur ve emekli zammı için tarih verdi, asgari ücreti işaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 3600 ek gösterge ve asgari ücrete ikinci zam ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 1 Temmuz'da memur ve emeklilere maaş artışı olacağını belirten Akbaşoğlu, "Asgari ücrete ikinci zam konusu Temmuz ayında ele alınacak.” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, milyonlarca memurun merakla beklediği 3600 ek gösterge ve asgari ücrete ek zam ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, memur ve emeklilerin maaşlarının da 1 Temmuz itibarıyla artacağını belirtti.

Akbaşoğlu, “3600 ek gösterge Temmuz ayına kadar çıkarılacak. Asgari ücrete ikinci zam konusu Temmuz ayında ele alınacak.” ifadelerini kullandı.

3600 ek gösterge konusunda da bu yılın ilk yarısında Temmuz ayında yasal çalışmanın ortaya çıkacağını belirten Akbaşoğlu "EYT'li kardeşlerimizle ilgili ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız." dedi.

Sözleşmeli personellerle ilgili de çalışmaların devam ettiğini belirten Akbaşoğlu "Ayrıntılar ortaya çıktıkça kamuoyuyla paylaşacağız" değerlendirmesini yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (38)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
38 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN