AK Partili Çelik'ten Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında açıklama

AK Partili Çelik'ten Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan’da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Çelik, “Ciddi bir kaza atlatıldı. Ama o kazaya göre hayati bir tehlike söz konusu değil. İnşallah belli bir tedavi süreciyle normal hayatlarına dönmüş olacaklar” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti Milletvekili Şamil Ayrım’ın içinde bulunduğu araç Azerbaycan’da kaza yapmıştı. Bir süre Azerbaycan’da tedavi gören Yıldırım ve Ayrım bugün Ambulans uçakla İstanbul’a getirildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise, Yıldırım ve Ayrım’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Ciddi bir kaza atlatıldığını ama her hangi bir tehlikenin olmadığını söyleyen, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “ Genel başkan vekilimiz Binali Yıldırım beyi, İstanbul vekilimiz Şamil Ayrım beyi ve koruma görevlisi arkadaşımız Oğuzhan’ı ambulans uçakla birlikte Türkiye’ye getirmiş olduk. Dün akşamdan itibaren Azerbaycan Sağlık Bakanı Teymur bey sürekli olarak bizimle beraberdi. Oradaki başhekim arkadaşlarımız sürekli olarak doktorlarımız konuyla yakından bir şekilde ilgilendi. Hepsine buradan çok teşekkür ediyoruz.

Her hangi bir hayati tehlike söz konusu değil. Ciddi bir kaza atlatıldı. Ama o kazaya göre hayati bir tehlike söz konusu değil. Orada hem cumhurbaşkanımızın doktorlarının hem de hastanedeki Azeri doktorlarımızın ortak kararıyla Türkiye’ye hareket edilebileceği kararına varıldı. Zaten dün gece ambulans uçak gönderilmişti. Netice itibariyle Türkiye’ye getirilebileceği kararı verildi. Şuanda hastalarımız Türkiye’de hastanelere naklediliyorlar. İnşallah belli bir tedavi süreciyle normal hayatlarına dönmüş olacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımıza da birkaç kere bilgi verdik. Biraz evvelde kendilerini bilgilendirdik. Kendileri de bugün akşam hastane ziyareti yapacaklar. Şimdilik her hangi bir sorun yok. Hayati tehlike arz eden bir sorun yok” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN