AK Partili Kabaktepe: İstanbul'u yeniden kazanacağız

AK Partili Kabaktepe: İstanbul'u yeniden kazanacağız

28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçimi'nin geçtiğimiz pazar günü gerçekleşmesiyle gözler önümüzdeki dönem yapılacak yerel seçime çevrildi. Siyasi partiler yeni bir döneminden çıkmalarına rağmen çalışmalarına şimdiden başladı. Büyükşehirlerde alınacak sonuç ise merak konusu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, büyükşehiri yeniden kazanacaklarını belirtti.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin tamamlanmasıyla kısa süreliğine de olsa seçim gündemi rafa kalktı. Şimdi ise iktidardan yeni dönemde atılacak adımlar bekleniyor. Öte yandan 2024'te gerçekleşecek yerel seçimlere dair siyasi partiler şimdiden çalışmalarına başladı. AK Pa İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatlara şimdiden çalışmalara başlama talimatı verdi.

'İSTANBUL'U YENİDEN KAZANACAĞIZ'

Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2024'te yapılacak yerel seçimler için çalışmaların başladığının mesajını verdi. Kabaktepe, "14 Mayıs ve 28 Mayıs zaferlerini yerel seçimler zaferiyle taçlandırmayı hedeflediklerini" söyledi.

Sosyal medya hesaplarından AKP İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmanın bir bölümünü paylaşan Kabaktepe, "Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN