AK Partili Karahocagil'den ilginç iddia: CHP'liler Kaftancıoğlu'nun imajından rahatsız

AK Partili Karahocagil'den ilginç iddia: CHP'liler Kaftancıoğlu'nun imajından rahatsız

AK Partili Mustafa Levent Karahocagil, CHP'lilerin büyük çoğunluğunun ve ittifak partilerinin hem Canan Kaftancıoğlu'nun çizdiği imajdan hem de Kılıçdaroğlu'nun ona sahip çıkmasından rahatsızlık duyduğunu iddia etti.

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Yargıtay 3. Ceza Dairesinin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararının ardından partisinin tüm milletvekillerini İstanbul'a çağırdığını anımsattı.

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına rağmen katılımın fazla olmadığını öne süren Karahocagil, "CHP'lilerin büyük bir çoğunluğu ile diğer ittifak partileri, Kaftancıoğlu'nun çizdiği imajdan ve Genel Başkan'ın ona sahip çıkmasından rahatsızlık duyuyorlar" ifadesini kullandı.

'SİYASİ HAYATIN BİTTİ'

Karahocagil, Kaftancıoğlu'nu eleştirerek, "Seni tanıyor ve biliyoruz. Ülkeye bir şeyler kazandırmak, ülke sorunları ile dertlenmek değil derdin. Zaten eylemlerin ve attığın tweetler ile insanları irrite ediyorsun. Siyasi hayatın sona erdi ve layık olmadığın o koltuktan kalkacak, o makamdan ineceksin" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN