Akaryakıt alacaklara indirim müjdesi! Bunu yapan 130 TL indirimi kapacak, son tarih 4 Kasım

Akaryakıt alacaklara indirim müjdesi!  Bunu yapan 130 TL indirimi kapacak, son tarih 4 Kasım

Araç sahiplerine güzel haber geldi! Akaryakıt alacaklara indirim müjdesi! Bunu yaparsanız 130 TL'lik indirimi kapacaksınız! Kampanyayı kaçırmayın! Son tarih 4 Kasım! İşte kampanya detayları...

Günden güne artan akaryakıt fiyatları araç sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Böyle bir dönemde Denizbank'ın başlattığı, müşterilerine özel kampanya araç sahiplerine ilaç gibi gelecek. Denizbank müşterilerine özel kampanyası ile akaryakıt benzin maliyetlerini azaltma fırsatı sunuyor

SON TARİH 4 KASIM

618991c345d2a06c28f17ab6.webp

Denizbank, akaryakıt ve benzin alımlarınızda cüzdanınıza nefes aldırmak amacıyla özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Bonus POS ile yapacağınız 4 adet 500 TL ve üzeri akaryakıt veya benzin alımında, 30 Eylül'e kadar olmak üzere 4 kez indirim kazanacaksınız. Ayrıca Ekim ayı boyunca yapacağınız 5. alışverişte 130 TL indirim sizleri bekliyor. Bu fırsattan yararlanmak için 4 Ekim - 4 Kasım 2023 tarihleri arasında alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

14020639-1200x675.jpg

Denizbank'ın sunduğu bu özel kampanya, Bonus üyesi BP istasyonlarında geçerlidir. Her müşteri, toplamda 130 TL'ye kadar olan indirimden faydalanabilir. Kampanya kapsamında minimum harcama tutarı gibi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Kampanyadan yararlanmak için DenizKart sahiplerinin ilk alışverişlerinden önce "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları ve kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Alınan indirimler, müşterinin alışveriş yaparken kullandığı kart ekstresine yansıtılacaktır. Bu nedenle kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bonus POS üzerinden alışveriş yapmaları gerekmektedir.

Denizbank ve BP Petrolcülük A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Ayrıca, aynı gün içerisinde yapılan 500 TL ve üzeri harcamalardan ilkinin kampanya kapsamında olduğu beyan edilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN