Akaryakıta bir indirim daha! O güne kadar kimse depoları fullemesin… İşte 31 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıta bir indirim daha! O güne kadar kimse depoları fullemesin… İşte 31 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları

Akaryakıt zamlarından sonra herkesi rahatlatacak bir indirim haberi geldi. O güne kadar kimse depoları fullemesin… Yapılacak indirimin tarihi ise netleşti! İşte 31 Ağustos güncel akaryakıt fiyatları…

Merkez Bankasının faiz kararının ardından dolar kurunda ciddi bir düşüş olmuştu. Son olarak akaryakıtta da indirim haberleri gelmeye başladı. O tarihte LPG’ye ciddi bir indirim uygulanacağı bekleniyor. İndirim miktarı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar…

Her gün artan akaryakıt zamlarından sonra sevindirici bir haber geldi. Son dönemdeki faiz kararlarının ardından yaşanan dolar düşüş akaryakıt fiyatlarını olumlu etkiledi.

BENZİNDEN SONRA LPG’YE İNDİRİM

akaryakit-2.jpg

Akaryakıt fiyatlarındaki bu olumlu yönde ilerlemelerin, son dönemdeki faiz kararlarının ardından yaşanan dolar düşüşünün etkisiyle gerçekleştiği öğrenildi. Dolar kurundaki düşüş, akaryakıt maliyetlerini aşağı çekerek tüketiciye yansıdı.

31 Ağustos tarihinde benzine gelecek 97 kuruşluk indirimin ardından, şimdi de LPG fiyatlarında indirim bekleniyor. Uzmanlara göre, indirim miktarının 0,70 TL olması bekleniyor.

LPG İNDİRİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

​​​​​​​s-b23e28bf2dedf36e77a60aec79ee3ce353f5a43d.jpg​​​​​​​

Depoları doldurma telaşı yaşanmasın diye yapılan açıklamalar, vatandaşların bir süre daha yakıt tüketimini ​​​​​​​ertelemeleri yönünde oldu.

Perşembe gününü cumaya bağlayan gece LPG fiyatlarında indirim gerçekleşmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN