Akaryakıtta indirim geldi mi? Benzin, LPG, motorin fiyatları belli oldu. İşte 8 Eylül fiyat listesi

Akaryakıtta indirim geldi mi? Benzin, LPG, motorin fiyatları belli oldu. İşte 8 Eylül fiyat listesi

Akaryakıta indirim geldi mi? Akaryakıta zam gelecek mi? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Art arda gelen zamlardan sonra akaryakıta zam haberleri en çok aratılan konulardan biri oldu. Benzin, LPG, motorin fiyatları belli oldu. İşte 8 Eylül fiyat listesi...

Benzin ve motorin fiyatları, brent petrol ve dolar/TL'deki dalgalanmaların etkisiyle sürekli değişkenlik gösteriyor. OPEC+ liderlerinin arz kesintilerini 2023 sonuna kadar uzatması, petrol fiyatlarının dört yılı aşkın sürenin en uzun kazanç serisini tamamlamasının ardından bir düşüş yaşamasına neden oldu.

KASIM AYINDAN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEDE

is1fjdhp8kwxsh9dvanurw.jpg

Bu gelişmelerin akabinde, motorin fiyatları ve benzin fiyatları için yeni bir zam veya indirim merak konusu oldu. Özellikle mazot fiyatlarındaki bu durumun, araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor.

ABD ham petrolünün yaşadığı uzun süreli yükselişin ardından varil başına 87 dolara düşmesi, Suudi Arabistan ve Rusya'nın ihracat kısıtlamalarını dördüncü çeyrek boyunca uzatacağı sözünün etkisiyle gerçekleşti. Petrol ticaretindeki bu canlanma, ABD ham petrolünün Kasım 2022'den bu yana en yüksek seviyeye ulaşmasına olanak sağladı.

AKARYAKITA İNDİRİM GELECEK Mİ?

1636528202971-gaz-pompa.jpg

İşte 8 Eylül 2023 tarihine ait güncel İstanbul, Ankara ve İzmir benzin fiyatları ile motorin fiyatları:

İstanbul Avrupa motorin fiyatları 37,92 Türk lirası

İstanbul Anadolu motorin fiyatları 37,86 Türk lirası

Ankara motorin fiyatları 38,45 Türk lirası

İzmir motorin fiyatları 38,62 Türk lirası

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında, motorin fiyatları (mazot fiyatı) için yeni bir zam veya indirim beklenmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN