Akbank'tan üniversite öğrencilerine büyük jest! Bu tarihe kadar başvuranlara 600 TL hediye

Akbank'tan üniversite öğrencilerine büyük jest! Bu tarihe kadar başvuranlara 600 TL hediye

Üniversite öğrencileri müjde! Akbank sesinizi duydu! Akbank'tan üniversite öğrencilerine büyük jest geldi! Bu tarihe kadar başvuranlara 600 TL hediye! Bu fırsatı kaçırmayın! İşte Akbank’ın üniversite öğrencilerine özel kampanyası...

Enflasyonu en çok hisseden kesim olan üniversite öğrencilerine Akbank müjdeli haberi verdi. Üniversite öğrencilerini sevindirecek kampanya Akbank’tan geldi. Axess Öğrenci kart sahipleri her ay 150 TL indirim yakalayabilirsiniz.

KAMPANYA DETAYLARI

akbank-ogrenci-kredi-karti-basvurusu.webp

Akbank, üniversite öğrencilerine özel olarak hazırladığı kampanya ile dikkat çekiyor. Banka, resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu bu kampanya kapsamında, Axess Öğrenci kartına sahip olan kişilere 31 Aralık tarihine kadar giyim harcamalarında %10 indirim imkanı sunuyor.

HER AY 150 TL İNDİRİM FIRSATI

Katılımcılar, kampanya dahilinde her ay 150 TL'ye kadar indirim kazanma şansına sahip olacaklar. Toplamda ise 600 TL'ye kadar ödeme yapılacak.

KAMPANYA ŞARTLARI

650x344-akbank-uygulamasi-coktu-mu-hacklendi-mi-sorun-mu-var-akbank-musteri-hizmetlerine-nasil-baglanilir-sorun-ne-zam-1665210255224.jpeg

Akbank, üniversite öğrencilerini düşünerek hazırladığı özel kampanyasıyla dikkat çekiyor. İşte bu ayrıcalıklı kampanyanın detayları:

600 TL ödeme her ay 150 TL olarak kampanya sona erene kadar toplamda 600 TL ödeme fırsatı sunuyor.

Kampanya kapsamında internet üzerinden yapılan alışverişler geçerli olacakken, yurt dışı alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya dahilinde aynı gün aynı iş yerinden yapılan harcamaların sadece ilk işlemi kampanyaya dahil edilecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN