Akşener, Baturay Özdemir'in stand-up gösterisini izledi: Siyasetin yoğun gündeminde ufak bir nefes arası…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Baturay Özdemir'in stand-up gösterisini izlemek için Ankara'daki Çankaya Sahne'ye geldi. Akşener, gösterinin bitmesinin ardından Özdemir’e, “Ben de çok mutlu oldum. Böyle zor bir dönemden sonra harika geldi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam stand-up gösterisi yapan Baturay Özdemir’i Ankara'da bulunan Çankaya Sahne & Kulis Sanat'ta izledi. Akşener’e İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da eşlik etti.

Gösterinin ardından Özdemir ile sohbet eden Akşener, Özdemir’e, “Ben de çok mutlu oldum. Böyle zor bir dönemden sonra harika geldi” dedi.

SİYASETİN YOĞUN GÜNDEMİNDE UFAK BİR NEFES ARASI

Öte yandan Akşener, o anları sosyal medya hesabı üzerinden, “Siyasetin yoğun gündeminde ufak bir nefes arası…” notuyla paylaştı.

O anların fotoğraflarını Twitter hesabından paylaşan Akşener, Baturay Özdemir'i etiketleyerek, “Muhteşem gösteri için çok teşekkürler. Yolun bahtın açık olsun” ifadelerini kullandı.

Akşener'in paylaşımına yanıt veren Baturay Özdemir de "Bugün gösterime gelip, gülen Meral Akşener'e çok teşekkür ederim. Onore oldum, ince ruhlu biri. Çoğu şakama güldü, seyircime de çok teşekkür ederim, harikaydın Ankara!” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN