Akşener'den Anıtkabir ziyareti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde partisinin kadın örgütleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk’ün mozalesine çelenk bırakan Akşener, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Akşener, Anıtkabir Özel Defteri'ne "Bugün, Cumhuriyetimizin ikinci asrında bizi o kutlu mirastan mahrum etmeye çalışanlar olsa da istiklal ve istikbalimizin yılmaz savunucusu Türk kadınları olarak bizler, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de yılmayacak, yıkılmayacak ve işaret ettiğiniz hedef doğrultusunda mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini yazdı.

yeni-proje-2.jpg

TÜM DÜNYADAN ÖNCE KAVUŞTUĞUMUZ HAKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

Akşener, Anıtkabir Defteri'ne şunları yazdı:

"Aziz Atatürk; Türk kadınlarının kaderini değiştiren o büyük vizyonunuza duyduğumuz şükranla bir kez daha huzurunuzdayız. Dünyanın dört bir yanında kadınların yaşadığı sorunlar, uğradığı haksızlıklar, karşı karşıya kaldığı adaletsizlikler karşısında bizler; Tüm dünyadan önce kavuştuğumuz haklarımızın ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız.

yeni-proje-3-001.jpg

MÜCADELE ETMEKTEN ASLA VAGEÇMEYECEĞİZ

Nice zor şartların ve imkânsızlıkların içerisinde, Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu fırsat eşitliğinden faydalanan köy kızları olarak; bizlere bıraktığınız kutlu mirasın ne derece paha biçilmez olduğunun da farkındayız. Ve her ne kadar bugün, Cumhuriyetimizin ikinci asrında bizi o kutlu mirastan mahrum etmeye çalışanlar olsa da istiklal ve istikbalimizin yılmaz savunucusu Türk kadınları olarak bizler, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de yılmayacak, yıkılmayacak ve işaret ettiğiniz hedef doğrultusunda mücadele etmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Çocuk yaşta içtiğimiz andımıza duyduğumuz sadakatle, Cumhuriyetimizin kazanımlarına her zamankinden daha büyük bir güçle sarılacağız.

yeni-proje-5-001.jpg

KADINI ADINI HAYATIN HER YERİNE YAZACAĞIZ

İYİ Parti olarak; 'Mümkün müdür ki; bir cismin yarısı toprağa zincirlerle bağlı kaldıkça öteki kısmı göklere yükselebilsin?' sözünüzden aldığımız ilhamla, Türkiye’nin demokratik millî yükselişini, Türk kadınlarıyla birlikte gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin güçlenmesi için önce Türk kadınlarını güçlendireceğiz. Türkiye’nin başarılı olması için önce Türk kadınlarının önünü açacağız. Kadının adını hayatın her yerine altın harflerle kazıyana kadar durmayacak, dinlenmeyecek, yorulmadan yürümeye devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle büyük Türk milleti için verdiğiniz o büyük mücadeleyi ve biz Türk kadınlarının istikbalini aydınlatan o büyük ufku bir kez daha şükranla selamlıyor, aziz hatıranız önünde minnet ve saygıyla eğiliyorum. Ruhunuz şad olsun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir