Akşener'den Özgür Özel'in 'Balıkesir' talebine sert yanıt: Midem bulanıyor artık

Akşener'den Özgür Özel'in 'Balıkesir' talebine sert yanıt: Midem bulanıyor artık

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir Belediye Başkanlığı için destek talebine sert bir tepki gösterdi. Akşener, "CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" ifadelerini kullanarak, bu tür taleplerden duyduğu rahatsızlığı sert bir yanıt verdi.

CHP'nin Balıkesir Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'den destek talebine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den keskin bir yanıt geldi. Akşener, bu tür taleplerden duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, CHP'nin yaklaşımını eleştirdi. İYİ Parti lideri, Gölbaşı'nda gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında bu konuda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Akşener, seçim sürecine ve seçmenin önemine vurgu yaparak, seçimlerin adil ve rekabetçi bir ortamda gerçekleşmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti. Kendisinin ve partisinin seçim sürecine büyük bir önem verdiğini, esnaf ziyaretleriyle seçmenin nabzını tutmaya çalıştığını belirtti.

Özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklamalarına tepki gösteren Akşener, İYİ Parti'nin geçmişte CHP ile olan işbirliğine rağmen sürekli olarak destek beklentileriyle karşı karşıya kaldığını söyledi. Geçmişte 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçiş sürecinde yaşanan olumlu yaklaşımlara rağmen, sürekli olarak bir takdir beklenmesi ve bu konudaki sürekli taleplerin kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

'DEMEK Kİ BİLGİLERİ YOK ARKADAŞLARIN'

Akşener sözlerine şöyle devam etti:

"CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" ifadesini kullanan Akşener, "Sayın Ahmet Akın'a karşı zarif bir cümle kurdum. Çünkü şöyle bir beyanat verdi, Sayın Ok gidince; 'Ben artık İYİ Parti'nin de milletvekiliyim" dedi. Ben de 'çok teşekkür ediyorum beni borçlandırdın' dedim. Ama Balıkesir bize bırakıldığında Antalya'yı da CHP'ye bıraktık. O yüzden döndür baba döndür. Demek ki bilgileri yok arkadaşların bu konuda"

Akşener, partiler arası ilişkilerde daha ölçülü ve saygılı bir dil kullanılması gerektiğini vurgulayarak, bu tür yaklaşımların siyasi süreçlere zarar verdiğini ifade etti. İYİ Parti'nin seçim sürecindeki pozisyonu ve stratejileri hakkında da bilgi veren Akşener, seçmen lehine çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında seçim gündemine ilişkin mesajlar vermişti. İYİ Parti'nin Balıkesir'de Turhan Çömez'in adaylığını geri çekip çekmemesi konusunda, konuşan Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrı yapmıştı.

İYİ Parti’nin CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın için Turan Çömez’i çekme ihtimali hakkında konuşan Özel, "Ablam' dediğim sevgili Meral Akşener bir gün şöyle bir şey demişti: 'Bunların hiçbirine borcum yok Ahmet ama sana borcum var' dedi. Benim tanıdığım Meral hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN