Akşener'den 'sandık' çağrısı: Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sandıkların kapanmasıyla birlikte basın mensuplarının karşısına geçti. Sandık çağrısı yapan Akşener, partisinin genel merkezinde konuştu. Sandık başından seçmenlerin ayrılmamamasına dikkat çeken Akşener, "Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın." mesajını verdi. Akşener, Millet İttifakı sandık müşahitlerinin son ana kadar sandıkların başında kalması için çağrıda bulundu.

İYİ Parti Genel Merkezi'nde konuşan Meral Akşener Ankara'da basın mensuplarının karşısına geçti.

'ÖZELLİKLE GENÇLER MOTİVASYONUNU YÜKSEK TUTMALI'

Sandıklara sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Akşener, şu şekilde konuştu:

Temennimiz bu ucube sistemin değimesi. Bunun ötesinde şu çağrıyı yapmak istiyorum; son ana kadar sandıkların başından kalkmayın. Herhangi bir problem olursa o partinin ilgililerini aramalılar. Gençlerden çok fazla müşait vardı. Gençlerin orada kalmasını, sandıkların başında kalmalıdırlar. Özellikle gençler motivasyonunu yüksek tutmalı. Mutlaka ve mutlaka sandık başında kalın."

'DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKALIM'

Sandıklar kapanmadan önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Akşener, "“Sen, ben, o” değil, milletçe “biz” olabilmek için tüm vatandaşlarımızı sandıklara davet ediyorum. Gelin, hep birlikte demokrasimize sahip çıkalım, kazanan Türkiye olsun!" şeklinde konuşmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN