Akşener'den şehit ailesine ziyaret: Şehit anneleri sabır abidesi gibi oldu

Akşener'den şehit ailesine ziyaret: Şehit anneleri sabır abidesi gibi oldu

İYİ Parti Lideri Akşener, 15 Eylül 1993'te Van'ın Çatak ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Komando Er Muammer Karacaer'in ailesini ziyaret etmek üzere Aksaray'a geldi. Ziyarette Şehit Karacaer’in babası ile sohbet eden Akşener, “Sabır çok kolay bir şey değil özellikle annelerde ama gene de bir sabır abidesi gibi oldular” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Aksaray’da 15 Eylül 1993’te Van'ın Çatak ilçesindeki terör saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Muammer Karacaer'in anne-babasının evine ziyarette bulundu. Akşener, “Sabır çok kolay bir şey değil özellikle annelerde ama gene de bir sabır abidesi gibi oldular” dedi.

Akşener’i şehit Karacaer’in annesi, eşi ve 2 oğlu kapıda karşıladı. Akşener, Karacaer’in oğluna “Kaç yaşındaydın oğlum o zaman” diye sordu. Şehidin annesi de torununun o dönem 3 yaşında olduğunu söyledi.

Ardından şehit Karacaer’in babası ile sohbet eden Akşener, “94’ün Temmuz’undan itibaren şehit ailelerine yönelik bir vakıf yönettim 1999-2000’e kadar, Zübeyda Hanım Şehit Aileleri Vakfı. Ondan sonra da çok içlerinde oldum. Bugün burada oturuyor olmamı o hayır dualarına borçluyum diye düşünüyorum. Çok zor bir şeydir. Sabır çok kolay bir şey değil özellikle annelerde ama gene de bir sabır abidesi gibi oldular” dedi.

Ziyarette şehit Karacaer için dua okundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN