Akşener'den Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklama: Nezaket ziyareti

Akşener'den Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklama: Nezaket ziyareti

İYİ Parti Lideri Akşener, ABB Başkanı Yavaş'ın dün kendisini İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etmesiyle ilgili açıklama yaptı. Akşener, ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu ve başka bir konunun konuşulmadığını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın kendisini İYİ Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etmesiyle ilgili ziyaretin nezaket amaçlı olduğunu ve başka bir konunun konuşulmadığını söyledi.

Yavaş ise konuya ilişkin olarak dün yaptığı açıklamada, "Bugün sayın Genel Başkanımızın (Özgür Özel), İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e selamlarını getirdim. Bu kadar. Bundan sonrası için bir gelişme olur mu, olmaz mı bilmiyorum. İçerik olarak ben bir şey iletme durumunda değilim. Çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Sadece onu ilettim ve şimdi ayrılıyorum. Daha sonrasını gerek görürlerse parti kurulları bir açıklama yaparlar" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN