Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Zorlu, Akşener’in viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki tetkiklerin ardından evinde istirahate geçtiğini belirtti. Öte yandan Zorlu, ilerleyen günlerde Akşener'in iptal ettiği ziyaretlerine devam edeceğini de duyurdu.

İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu, genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Meral Akşener’in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Zorlu, “Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki muayenenin ardından Genel Başkanımız evinde istirahata geçti. İnşallah birkaç gün içerisinde çalışmalara başlayacak” ifadelerini kullandı.

ff.jpg
İYİ Parti Sözcüsü ve Medya İlişkileri Başkanı Prof. Dr. Kürşad Zorlu

Zorlu şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde çok yaygın olduğu belirtilen viral enfeksiyon teşhisi ile hastanedeki muayenenin ardından Genel Başkanımız evinde istirahata geçti. İnşallah birkaç gün içerisinde çalışmalara başlayacak. Bugünkü Başkanlık Divanı toplantısını ve yarın Eskişehir’deki teşkilat buluşmasını iptal etmiştik ama ilerleyen bir tarihte Eskişehir ziyareti ile birlikte Genel Başkanızın planı içindeki diğer illere de ziyaretleri devam edecek.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN