Ali İhsan Varol dolandırıldı

Ali İhsan Varol dolandırıldı

Yasa dışı faaliyet gösteren şirket ve şahıslar vatandaşları mağdur ediyor. Televizyonun tanınan sunucusu Ali İhsan Varol, internetten yaptığı alışveriş sonrası yaşadığı mağduriyeti sosyal medyadan paylaşarak uyarıda bulundu.

Teknolojinin günlük yaşama her geçen gün daha fazla dahil olmasıyla yaşanan mağduriyet ve dolandırıcılık faaliyetleri de artıyor. 'Kelime Oyunu' yarışması ile tanınan sunucu Ali İhsan Varol, internet ortamından yaptığı bir işlem sonucunda dolandırıldığını açıkladı.

Takipçilerine de seslenen Varol, "Biz yandık siz yanmayın" diyerek uyarıda bulundu.

'DOLANDIRILDIK, ALIŞVERİŞ YAPMAYINIZ'

Varol, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Dolandırıldık… https://arcelikavm.com dan alışveriş yapmayınız… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM’ nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN