Ali Koç’tan erden Timur’a tarihi çalım! Hepsini elinden aldı

Ali Koç’tan erden Timur’a tarihi çalım! Hepsini elinden aldı

Süper Lig'de transfer sezonu adeta bir savaş alanına döndü. İki dev takım, Fenerbahçe ve Galatasaray, aynı yıldız isim için kıyasıya bir yarış içinde. Sarı-lacivertliler, Krunic, Jorginho ve Ndombele gibi yıldızlarla görüşmelerini sürdürürken, 6 numara için ciddi bir adım atıyor...

Avrupa transfer piyasasının son saatleri Fenerbahçe için hareketli geçiyor. Batshuayi ve Crespo'nun satışından elde edilecek olan 13 milyon euro, takımın transfer bütçesini ciddi anlamda artırıyor. Bu gelirle orta saha transferleri için ayrılan bütçe 20 milyon euroya ulaşabilir.

THOMAS PARTEY'E GÖZÜ DİKTİ

Yapılan açıklamalara göre; Fenerbahçe'nin gözü, Galatasaray'ın da hedefinde olan Arsenal'li Thomas Partey'de. Milanlı Krunic için sunulan 12 milyon euroluk teklifin artırılması bekleniyor. Ancak yönetimin asıl planı, Arsenal’in iki yıldızı Jorginho ve Thomas Partey için ciddi bir teklif sunmak.

2-001.jpg

MOHAMMED AL-MUSRATİ SÖYLENTİLERİ

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde bir diğer isim ise Braga'dan Mohammed Al-Musrati. Wolverhampton'ın ocak ayında yüksek bir teklifle transfer etmek istedği fakat başarılı olamadığı oyuncu için Fenerbahçe'nin maliyet araştırması yaptığı belirtiliyor.

Transfer sezonunun son günlerinde Fenerbahçe'nin yapacağı hamleler, Süper Lig'in geleceği için belirleyici olacak gibi görünüyor. Sarı-lacivertlilerin bu hamleleri, yeni sezonda ligdeki duruşlarını nasıl etkileyecek merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN