Allah Türkiye'nin yüzüne baktı! İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun... Yarın başlayıp cumartesi gününe kadar sürecek

Allah Türkiye'nin yüzüne baktı! İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun... Yarın başlayıp cumartesi gününe kadar sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika uyarısı verdi! Bu kez tüm Türkiye etkilenecek. İstanbul, Ankara, Bursa, Samsun... Meteorolojiden gelen bilgilere göre bütün ülkeyi etkisi altına alacak olan hava durumu yarın başlayıp cumartesi gününe kadar sürecek...

Kurak geçen günlerin ardından bütün ülkeye iyi gelecek yağmurların haberi geldi. Çiftçilerin heyecanla beklediği barajları dolduracak olan bereketli yağmurlar kapıda.

SICAKLIKLAR 2 İLE 4 DERECE DÜŞECEK

Meteoroloji hava durumu raporunu yayımladı! 3 il için sarı kodlu uyarı | Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, Türkiye genelinde hava sıcaklıklarında 2 ila 4 derece düşüş bekleniyor. Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Akdeniz'in batı kesimlerinde sağanak yağışlar etkili olacak. Özellikle Cumartesi gününe kadar bu bölgelerde yağışlı bir hava beklenirken, Pazar günü ise ülke genelinde yağış beklenmiyor.

Batı bölgelerde yaşanacak olan yağışlarla birlikte, Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun batısı ve Akdeniz'in batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ

Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Orta Torosların yüksek kar örtüsüne sahip dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunuyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, güncel hava durumu tahminlerine göre, batı kesimlerde hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece düşeceğini belirtti. Diğer bölgelerde ise önemli bir sıcaklık değişikliği beklenmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN