Almayanlar hemen başvursun, her emekliye ödeniyor

Almayanlar hemen başvursun, her emekliye ödeniyor

Emekli vatandaşlara zamlardan ve ikramiyelerden sonra yeni bir ödeme haberi daha geldi! Alamayanlar için çok geç değil, hemen başvurmanız yeterli… Her emekliye teker teker ödeniyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

Emeklilere verilen promosyon ödemeleri güncellenerek devam ediyor. Her banka farklı miktarlarda farklı koşullarla promosyon ödemesi yaparken, tüm emekliler bu imkandan yararlanabiliyor. Çoğu banka emekli promosyonlarını son zamanlarda daha da yükseltirken neredeyse 10 bin liraya kadar çıktı. Bu kapsamda emekliler ise hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. İşte bankaların emekliye verdiği promosyon miktarı…

YAPI KREDİ PROMOSYON MİKTARI

yapi-kredi.jpg

Yapı Kredi Bankası, 1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alma taahhüdü veren müşterilerine 9 bin liraya varan nakit promosyon fırsatı tanıyor. Öte yandan net gelire göre ise şu miktarları veriyor:

Bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.500 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 5.250 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.750 TL; 10.000 TL'nin üzerindeyse 7.500 TL.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

is-bank.jpg

Türkiye İş Bankası, emekli vatandaşlara 7 bin 500 TL’ye kadar promosyon ve Ek Maximum Kartları aidatsız kullanım fırsatı sunuyor. Emeklilere erilen bu promosyon kampanyası 1 - 30 Eylül tarihleri içinde geçerli olacak şekilde 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatı veriyor.

İNG BANK

ing.jpg

Emekli maaşını ING Bank’a taşıyan emekli vatandaşlar ek bir koşul olmadan 8 bin 500 liraya kadar promosyon alabiliyor. Öte yandan Otomatik Fatura Talimatı ile 1.500 TL'ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 10.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanma fırsatı yakalayabiliyorlar.

AKBANK

akbank.jpg

SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler 7 bin liraya varan promosyonun yanı sıra 3 bin lira chip-para kazanabiliyorlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN