Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Gelecek Partili Özdağ tarih verdi

Altılı masa Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacak? Gelecek Partili Özdağ tarih verdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, altılı masanın Cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklayacağını söyledi. Özdağ, "Cumhurbaşkanı adayımızı, seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız" dedi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına yönelik tartışmalar devam ederken 6'lı masada yer alan Gelecek Partisi'nden dikkat çeken bir çıkış geldi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı, seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız" dedi.

Kırıkkale’de basın toplantısı düzenleyen Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi Türkiye'nin bir sorunudur. Diğer bir problem ise ekonomik krizdir. Bunun nedeni de yönetememe krizidir. Gelecek Partisi ve Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz zaman parlamenter sisteme geçişi başlatacağız. 6'lı masanın yapacağı ilk iş, cumhurbaşkanlığını kazanmak. Cumhurbaşkanı adayımızı da seçim kararı alındıktan 1 hafta sonra açıklayacağız. 6 parti olarak yolculuk yaparken çok tecrübeli insanlara sahibiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN