Altılı masadan toplantı öncesi videolu mesaj: Türkiye için hemen demokrasi

Altılı masa, bugün yapacakları toplantı öncesinde, altı siyasi parti genel başkanının görüntülerinin yer aldığı bir videoyu, “Türkiye için hemen demokrasi” mesajıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Altılı masanın ikinci tur görüşmelerinin ikincisi, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın ev sahipliğinde bugün yapılacak. DEVA Partisi Genel Merkezi’nde saat 12:00’de başlayacak toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal katılacak.

Altı parti, toplantı öncesinde sosyal medya hesabında bir video yayınladı. Toplantıya katılacak altı siyasi parti genel başkanının görüntülerinin yer aldığı video, “Türkiye için hemen demokrasi” mesajıyla paylaşıldı. Videoda da “Hemen demokrasi” vurgusu yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN