Liderlerden Babacan'a teşekkür

Liderlerden Babacan'a teşekkür

Altılı Masa, DEVA Partisi lideri Babacan'ın ev sahipliğinde bugün bir araya geldi. Toplantının ardından liderler, Babacan'a teşekkür etti.

Altılı Masa, 8'inci toplantı için bugün DEVA Partisi ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantının ardından liderler, ev sahibi DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a teşekkür etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TEŞEKKÜR PAYLAŞIMI

"Tarihin bize yüklediği sorumluluk doğrultusunda sürdürdüğümüz, ülkemizi bu buhrandan kurtarmak ve demokrasiye güç vermek için bir araya geldiğimiz toplantıya ev sahipliği yapan başta Sayın Ali Babacan olmak üzere, tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

AKŞENER'DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Demokrasinin, adaletin ve huzurun hâkim olduğu; güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye hedefiyle bir araya geldiğimiz bu değerli toplantı için; Başta ev sahibi Sayın Ali Babacan olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum.

DAVUTOĞLU: TÜRKİYE’Yİ BU KARANLIK GÜNLERDEN ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

"Türkiye’yi bu karanlık günlerden çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Bugünkü 6’lı Masa toplantısına ev sahipliği yapan Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan başta olmak üzere tüm saygıdeğer genel başkanlara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. "

UYSAL'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bugün Sayın Ali Babacan'ın ev sahipliğinde DEVA Partisi'nde bir araya geldik. Misafirperverlikleri dolayısıyla başta Sayın Ali Babacan olmak üzere cesaret ve kararlılığı paylaştığımız tüm liderlere teşekkür ediyorum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN