Altın fiyatları zirveye çıktı! Bu rakamı daha önce hiç görmediniz: O tarihte 230 TL birden fırlayacak!

Altın fiyatları zirveye çıktı! Bu rakamı daha önce hiç görmediniz: O tarihte 230 TL birden fırlayacak!

Altın rekor tazelerken, elinde altın olanları ise kritik bir süreç bekliyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcıları için uyarı geldi. Gram altın ne kadar olacak? soruları netlik kazandı. Bakın gram altın kaç TL oluyor?

En güvenli limanın altın olduğunu her fırsatta dile getiren İslam Memiş, yeni değerlendirmeler yaptı. Gram altın zirveye doğru koşarken, güncel fiyatı ise 1.271 TL oldu. Tüm zamanların en yüksek rakamını gören altın için yeni tahmin geldi. Duyanlar kuyumculara koşacak.

gramaltinnekadar.jpg

GRAM ALTIN O TARİHTE UÇUYOR

Yükselen altın için kritik değerlendirmeler yapan İslam Memiş, altının piyasa fiyatı ile tabela fiyatının farklılık gösterdiğini kaydetti. Elinde altın olanlar için 1.250 liradan satışların zarar olduğunu ifade eden Memiş, fırsatçılar için de uyardı.

altin1.jpg

BİR ANDA 250 TL ARTACAK

Gram altının gerçek alış fiyatının 1.295 lira olduğunu kaydeden Memiş, satış fiyatının ise 1.300 lira olduğunu belirtti. Memiş, altının Haziran ayında ise 1.550 lirayı göreceğini söyledi.

ELİNİZDEKİ ALTINI SAKLAYIN

Bundan dolayı elinde altın olanların bu rakamı beklemelerinin daha uygun olacağını söyleyen Memiş, yaz aylarında piyasanın hareketleneceğini de ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN