Altınok, 'Mansur Yavaş ABB'yi iflas ettirdi' dedi... Vatandaşın verdiği cevap gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, yaptığı bir açıklama sırasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. ABB'nin mevcut başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren Altınok'a bir vatandaş, "Söylediklerinize inanıyorsanız söyleyecek bir şeyim yok" diyerek tepki gösterdi.

31 Mart'taki yerel seçimlere kısa bir süre kala, belediye başkan adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.

Saha çalışmaları kapsamında Çankaya'da bulunan ve gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

NOW TV'nin çektiği görüntülerde mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren Alıntok, "Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni batırmıştır, ifas ettirmiştir" dedi.

Altınok'un bu sözlerine tepki gösteren vatandaş, "Söylediklerinize inanıyorsanız söyleyecek bir şeyim yok. Televizyona çıkın bu halk da görsün neyin doğru neyin yanlış olduğunu" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN