Anadolu Otoyolu’nda otomobil, tıra ok gibi saplandı: 2 yaralı

Anadolu Otoyolu’nda otomobil, tıra ok gibi saplandı: 2 yaralı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, Akyazı istikametinde ilerleyen bir otomobil, konteyner yüklü bir tır ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde meydana gelen korkunç kazada, Akyazı istikametinde ilerleyen Ali S.P. idaresindeki 34 AOA 647 plakalı Audi marka otomobil, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 FBB 251 plakalı konteyner taşıyan tır ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil adeta ok gibi tırın konteynerine saplandı ve hurdaya döndü.

Kazanın ardından bölgeye itfaiye, jandarma, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü Ali S.P. kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, araçta yolcu olarak bulunan Y.P. ise otomobilin içerisinde sıkıştı. Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, Y.P.'yi sıkıştığı yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada yaralanan Y.P.'nin sağlık durumunun ise ciddi olduğu öğrenildi.

Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı ve sürücünün ihmali olup olmadığı araştırılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN