Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden örnek hareket! Ramazan pideleri 5 TL'den satılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden örnek hareket! Ramazan pideleri 5 TL'den satılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden örnek bir davranış geldi. Uzun süredir gündemde yer alan Ramazan pidesi fiyatları hakkında açıklamalar peş peşe geliyor. İstanbul'un ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi de ramazan pidesi fiyatlarını düşürdü.

Ramazan ayına sayılı günler kala en çok tartışılan konu da ramazan pidesi fiyatı olarak gündemde yer alıyor Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 10 TL olarak belirlenirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu örnek bir davranışa imza attı. Halk Ekmek büfelerinde 300 gramlık Ramazan pidesinin fiyatını 5 TL'ye düşüren İmamoğlu’nun ardından Ankara Büyükşehir Belediyesinden de benzer bir açıklama geldi.

ANKARA'DA PİDE FİYATLARI DÜŞTÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da pide fiyatlarının 5 TL'ye düşürüldüğünü açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile pide fiyatlarının 5 TL'ye düşürüldüğü belirtildi.

ramazan-pidesi.jpg
Türkiye Fırıncılar Federasyonu ise 300 gramlık ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını belirtirken Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde pide fiyatının 5 TL olacağını duyurdu.

ramazan-pidesi-1.jpg
ABB, sosyal medya hesabından yapılan açıklama kapsamında “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da vatandaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Halk Ekmek şubelerimizden alabileceğiniz pide fiyatını 5 TL olarak belirledik” ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN