Ankara, Eskişehir, Sivas, Erzurum, Van ve Kayseri dikkat! Sabaha kadar devam edecek... Perşembe günü feleğiniz şaşacak

Ankara, Eskişehir, Sivas, Erzurum, Van ve Kayseri dikkat! Sabaha kadar devam edecek... Perşembe günü feleğiniz şaşacak

Son dakika... Son birkaç haftadır etkisini gösteren soğuk hava dalgası etkisini tüm yurtta artırmış durumda. Kuru soğuklar etkisini gösterirken beklenen yağışlar henüz İstanbul'a gelmiş değil. Vatandaşlar 'Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Ankara, Eskişehir, Sivas, Erzurum, Van ve Kayserililer dikkat! Perşembe günü başlayacak Cuma sabahına kadar devam edecek. Büyük fırtına geliyor!

Ekim ayı ile birlikte soğuk hava dalgası tüm Türkiye'yi etkisi altına almış durumda. Hava sıcaklıkları 4-5 derece birden düşerken halen beklenen yağışlar görülmedi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel hava durumu merak konusu olurken vatandaşlar 'İstanbul'a yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Ankara, Eskişehir, Sivas, Erzurum, Van ve Kayseri dikkat! Perşembe günü resmen kıyamet kopacak! Sabah kadar devam edecek. Kapılarınızı ve camlarınızı sıkı sıkı kapatın. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz kıyıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile İskenderun Körfezi çevrelerinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ghhghg-2023-10-11t143849-456.jpg

Yağışların, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde (1800 metre) karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında ise yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güneyi, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında pus ve yer yer sis bekleniyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

RÜZGAR: Rüzgârın, Batı Karadeniz, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzey, kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunmalı.

YAĞIŞLAR: Parçalı, yer yer çok bulutlu İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

METEOROLOJİ UZMANLARINDAN KORKUTAN UYARI: PERŞEMBE GÜNÜ KIYAMET KOPACAK, SAKIN DIŞARI ÇIKMAYIN!

Soğuk hava dalgası tüm yurt genelinde etkisini sürdürmeye devam ederken Meteorolojik kaynaklardan son dakika uyarısı geldi. Ankara, Eskişehir, Sivas, Erzurum, Van ve Kayseri'de yaşayan vatandaşları uyaran uzmanlar, sıcak hava dalgası uyarısında bulundu.

hghhg-46.jpg

Perşembe günü başlayacağını ifade eden uzmanlar, "İç ve doğu kesimlerde m. normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak artacağı ve m. normalleri civarına yükseleceği ancak Pazar gününden itibaren güney ve doğu kesimlerde tekrar azalacağı tahmin ediliyor." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN