Ankara güne felaketle uyandı! Tüm ekipler teyakkuza geçti! Bütün ilçeleri etkileyecek

Ankara güne felaketle uyandı! Tüm ekipler teyakkuza geçti! Bütün ilçeleri etkileyecek

Mayıs ayının son günlerini yaşarken ülke genelinde görülen sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. 81 ilde sağanak uyarısı yapılırken Ankara'da güne felaketle uyandı. Tüm ilçeler için acil kodlu uyarı yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tüm araçların teyakkuzda olduğunu duyurdu. İşte Mansur Yavaş'ın o açıklamaları…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. 81 ilde görülen hava muhalefeti vatandaşların dikkatinde yer alırken birçok şehirde gök gürültülü sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. Yapılan son açıklamalar kapsamında Başkentte alarm verildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 1252 araç ve 3392 personel ile teyakkuz halinde olduklarını duyurdu. İşte Mansur Yavaş'ın o açıklamaları…

ANKARA FELAKETİ YAŞIYOR


Günlerdir sağanak yağışlar ile mücadele eden başkentliler 30 Mayıs sabahı güne felaket ile uyandı. Her ilçede gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden tüm vatandaşlara uyardı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Bugün Ankara'da aynı anda afet düzeyinde yağışlar beklenmektedir. Belediyemizde ilgili ekiplerin tüm izinleri kaldırılmıştır." ifadelerine yer verildi.

ankara-yagmur.jpg


Yapılan meteorolojik değerlendirmeler kapsamında 30 Mayıs 2023 tarihinde yerel kuvvetli yağışların gerçekleşeceği bildirildi. Büyükşehir Belediyesinin tüm ekiplerinin teyakkuz halinde olduğu ifade edilirken vatandaşların da yağışın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altı çizildi.

Resim

BAŞKAN YAVAŞ DUYURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile tüm Ankaralıları uyardı. Ankara'nın dört bir yanında kuvvetli yağış beklentisi olduğunu ifade eden Başkan Yavaş, beklenen kuvvetli yağış nedeniyle 1252 aracın ve 3.392 personelin teyakkuz halinde olduğunu aktardı.

ankara-uyari.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN