Ankara, İstanbul, İzmir… Sabaha buz tutmuş uyanacaklar! İşe, okula gidenler hazırlanın: O tarihte tir tir titretecek

Ankara, İstanbul, İzmir… Sabaha buz tutmuş uyanacaklar! İşe, okula gidenler hazırlanın: O tarihte tir tir titretecek

Yeni yıl müjdeleri ile beraber geldi. Ankara, İstanbul, İzmir herkes hazırlığını yapsın. O tarihten sonra herkes tir tir titremeye başlayacak. Önce sıcak sonra soğuk iliklerinize işleyecek. İşte tüm detaylar…

2023 yılını geride bırakırken Kasım ve Aralık ayında görülmeyen kar yağışlarının Ocak ayında görülüp görülmeyeceği merak ediliyor. Meteoroloji uzmanları kar yağışlarını yakından takip ederken 2024 yılının ilk günlerinde sevindiren haberi duyurdu. Hava Forum tarih vererek soğuk havaları işaret etti. İşte tüm detaylar…

SOĞUKLAR YÜZÜNÜ GÖSTERECEK

Hava Forum sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte kutup soğuklarının Türkiye'ye giriş yapacağını belirtti. Bu hafta normalin üzerinde görülen sıcaklıkların ardından Kutup soğuklarının gelebileceğini belirten Hava Forum, Ocak ayında Nisan ayı yaşandığını belirtti.

soguk-hava-2.jpg

Önümüzdeki hafta sonu İstanbul ve İzmir'de hava sıcaklığının 18 ile 19 derece olacağını belirten Hava Forum Ankara'da ise 16 derece görüleceğini duyurdu. 10-12 Ocak arasında kutup soğuğu beklentisi olduğunu aktaran Hava Forum, “ misafirlerimizi takipteyiz” diyerek soğuk havaların yolda olduğunu duyurdu.

hava-forum-aciklama.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN