Ankara, Muğla, Antalya, Aydın, İzmir, Balıkesir, Konya, Manisa, Eskişehir... Uyarı üstüne uyarı! Bakan Yerlikaya: 112'yi arayın

Ankara, Muğla, Antalya, Aydın, İzmir, Balıkesir, Konya, Manisa, Eskişehir... Uyarı üstüne uyarı! Bakan Yerlikaya: 112'yi arayın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! Uyarı üstüne uyarı! 112 Acil hizmette olacak! Ankara, Muğla, Antalya, Aydın, İzmir, Balıkesir, Konya, Manisa, Denizli, Kütahya, Eskişehir...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıyı paylaştı. 5 Mart Salı günü (yarın), bazı bölgelerde aşırı yağışlar ve kuvvetli fırtına bekleniyor.

SARI VE TURUNCU KODLU UYARI

uyari-1.png

Ankara, Muğla, Antalya, Aydın, İzmir, Balıkesir, Konya, Manisa, Denizli, Kütahya, Eskişehir ve diğer bazı illerimizde aşırı yağışlar ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu ve sarı kodlu uyarılar yapıldı.

Turuncu uyarı verilen iller arasında Muğla ve Antalya bulunurken, sarı uyarı verilen diğer iller ise Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Eskişehir, Ankara, Konya ve Karaman olarak sıralanıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın tarafından yapılan duyuruya göre, 112 Acil Çağrı Merkezi, vatandaşların herhangi bir acil durumda hızlıca müdahale alması için 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN