Ankara Valiliği açıkladı! Cumartesi ve Pazar günü o saat aralığında yapılacak! Geç kalmadan hemen yapın

Ankara Valiliği açıkladı!  Cumartesi ve Pazar günü o saat aralığında yapılacak! Geç kalmadan hemen yapın

Ankara Valiliği’nden açıklama geldi. İnternet sitesi üzerinden yayınlanan açıklama kapsamında Cumartesi günü 07:00-14:30 ile Pazar günü 07:00-10:00 saat aralığında yapılacağı duyuruldu. İşte Ankara Valiliği tarafından yapılan o açıklama…

Hafta sonları yapılan sınavlar kapsamında valiliklerden de uyarılar peş peşe geliyor. Sınav günlerinde nüfus cüzdanı veya T.C kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adayları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Sınava giriş belgesi ve fotoğrafının yanında getiren adaylar için yeni kart düzenlemesi yapılacağı belirtildi. Yapılan düzenleme kapsamında adaylar "Geçici Kimlik Belgesi" ile sınava katılabilecek. İşte Ankara Valiliği tarafından yapılan o açıklama…

BU SAAT ARALIKLARINDA YAPILACAK

Cumartesi ve Pazar günü 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-TUS 1. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı ve Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı düzenlenecek. Adayların kimlik belgelerini kaybetmesi durumunda geçici kimlik belgesi ile sınava giriş yapabileceği belirtildi. Nüfus müdürlükleri üzerinden alınacak geçici kimlik belgeleri için Cumartesi ve Pazar günleri belirlenen saat aralıklarında işlem yapılabileceği duyuruldu.

sinav.jpg


Geçici kimlik belgesi için adayların sınav giriş belgesi ile nüfus müdürlüklerine gelmesi gerekiyor. 15 Nisan 2023 ve 16 Nisan 2023 tarihlerinde yapılacak sınavlar kapsamında adayların belirlenen saatlerde işlem yapabileceği duyuruldu. 15.04.2023 Cumartesi günü 07:00-14:30 saatleri arasında Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, 16.04.2023 Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında da İlimiz Çankaya, Keçiören, Sincan ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlüklerinden işlem yapılabileceği duyuruldu.

ANKARA VALİLİĞİ DUYURDU

Hafta sonu yapılacak sınava katılacak adaylar için Valilik tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

nufus-mudurlugu-1.jpg

“15 Nisan 2023 tarihinde yapılacak 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2023-TUS 1. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (2023-STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem) ile 16 Nisan 2023 tarihinde Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına (2023-ALES/1) katılacak adaylardan, nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile bir fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi için 15.04.2023 Cumartesi günü 07:00-14:30 saatleri arasında İlimiz Çankaya İlçe Nüfus Müdürlüğü, 16.04.2023 Pazar günü 07:00-10:00 saatleri arasında da İlimiz Çankaya, Keçiören, Sincan ve Yenimahalle İlçe Nüfus Müdürlükleri açık tutulacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN