Ankara'da bedava dağıtıldı, ortalık yangın yerine döndü! Yetişen koli koli evine götürdü, bakın birbirlerini ne için ezdiler?

Ankara'da bedava dağıtılan ürünler izdihama neden oldu! Ortalık resmen yangın yerine döndü! Yetişenler koli koli evine götürdü! Bakın vatandaşlar birbirini ne için ezdi...

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek semtinde bir mağazanın düzenlediği açılış etkinliği, bedava bardak dağıtımıyla yoğun ilgi gördü. Kamyonetlerden gerçekleştirilen bardak dağıtımı, vatandaşların adeta birbirleriyle yarışmasına neden oldu.

ÜCRETSİZ BARDAKLAR İÇİN BİRBİRLERİNİ EZDİLER

izdiham.jpg

Karapürçek semtinde düzenlenen mağaza açılışı etkinliğinde, bedava bardaklar kamyonetten hızla dağıtılmaya başlandı. Ancak, ücretsiz bardaklara ulaşabilmek için toplanan kalabalık, adeta bir izdiham yaşandı. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN