Ankara’da bugün başlıyor! Cebinizde fazladan para bulundurun: Bu fiyattan satılacak

Ankara’da bugün başlıyor! Cebinizde fazladan para bulundurun: Bu fiyattan satılacak

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Ekmek almak için bayilere gidenler yanında fazladan para bulundursun. Ekmek almak yerine Pide almak isteyenler o rakamı ödeyecek. İşte tüm detaylar…

Ramazan'ın yaklaşması ile birlikte pide fiyatları da geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir gibi büyük şehirlerde pide fiyatları belirlenirken rakamların ne kadar olacağına geçtiğimiz günlerde açıklandı. Ankara'da ekmek almaya gidenler pideyi görünce fikrini değiştirecek. Ramazan ayına özel olarak çıkarılan ramazan pideleri için açıklama Ankara Halk Ekmek’ten geldi. İşte tüm detaylar…

SATIŞLAR BUGÜN BAŞLIYOR

Büyük şehirlerde satışa çıkarılacak pideler için 10 TL açıklaması yapılırken Ankara Halk Ekmek’ten de yeni bir açıklama geldi. 300 gram Ramazan pidesi için 10 TL'lik bir fiyat belirlemesi yapılırken satışların 5 Mart 2024 Salı gününden itibaren başlayacağı bildirildi.

Image

Ramazan pidesi almak isteyen vatandaşlar Başkan Market Şubeleri ile birlikte Fabrika Satış Mağazalarından ekmeklere ulaşabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN