Ankara’da bugün başlıyor! Yanınızda fazla para götürün! Artık zamlı ödeme yapılacak

Ankara’da bugün başlıyor! Yanınızda fazla para götürün! Artık zamlı ödeme yapılacak

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama geçtiğimiz günlerde geldi. Sabah saatlerinde ekmek almak için dışarı çıkanlar yanında fazladan para götürsün. Ekmek fiyatlarına yeni zamlar bugün başlıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar'ın başkanlığında, Ankara Ticaret İl Müdürlüğü, Ankara Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Ankara Ticaret Odası ile ANKESOB'a bağlı ilgili odaların temsilcilerinden oluşan Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı kapsamında pişmişi net 210 gram olan ekmeğin 8 TL'den satılmasına karar verildi. Yeni yıl ile birlikte yeni ekmek zamları gelmeye devam ediyor. İşte tüm detaylar…

EKMEK FİYATLARINI ZAM YAPILDI

Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, Ankara'da 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 1 TL'lik zam detaylarını paylaştı. 200 gram olan ekmeğin 210 grama çıkartıldığını belirten Alnıaçık, 10 fiyatlarına yapılan zamları işaret ederek 500 TL olan 50 kilogram unun 650 TL yükseldiğini söyledi. Alnıaçık, 185 TL'den satılan yaş mayanın ise 450 TL olduğunu belirterek ekmek zamlarının kaçınılmaz olduğunu duyurdu.

ekmek-2.jpg

BUGÜN BAŞLIYOR

Ankara İli Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonunun oy birliği ile kabul edilen yeni ekmek zamları 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla başlıyor. Vatandaşlar 210 gramlık ekmek İçin 8 TL ödeme yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN