Ankara'da deniz yok diye üzülmeyin, bu güzellik Antalya sahilinde bile yok! Kafa dinlemek isteyen oraya koşuyor

Ankara'da deniz yok diye üzülmeyin, bu güzellik Antalya sahilinde bile yok! Kafa dinlemek isteyen oraya koşuyor

Ankara’da deniz olmadığı için üzülenler artık bu derdinize son verebilirsiniz. Denize ihtiyacınız kalmadı. Böyle bir güzellik Antalya sahillerinde bile yok desek yeridir. Bir yandan kafa dinleyip bir yandan kendinizi mavinin ve yeşilin akışına bırakabilirsiniz. İşte detaylar…

Birçok insan kafasını dağıtmak, şehrin kaosundan kurtulmak ve stresten uzaklaşmak için ya bir deniz kenarına gitmeye ihtiyaç duyuyor ya da yemyeşil doğanın kollarına kendini bırakmak istiyor. Ankara gibi bir şehirde yaşayanlar ise deniz olmadığı için nereye gidebileceklerini araştırıyor. Burası Ankara’da deniz yok diye üzülenlerin aradığı adres. Hem yeşilliğin hem de denizi andıran gölün tadına varmak için rotanızı buraya çevirebilirsiniz.

yeni-proje-1-006.jpg

DENİZ YOK DİYE ÜZÜLMEYİN MOGAN GÖLÜ SİZİ BEKLİYOR

Özellikle hafta sonu tatillerini değerlendirmek isteyenler bundan sonra sık sık Mogan gölünü ziyaret edecek. Hem yeşil alanlarıyla hem de gölüyle ön plana çıkan bu yer, 644.979 metrekare alan üzerine kurulan doğa parkı içerisinde birçok etkinlik alanı bulunduruyor. Burada Ahşap kıyı yolu, koşu yolu ve yaya yollarının yanı sıra, çocuklar ve engelli çocuklar için özel oyun alanları, tenis kortları, futbol, basketbol alanları ve tenis kortları gibi etkinlik alanları bulunuyor.

yeni-proje-2-003.jpg

Bunların yanı sıra gölde çeşitli balıklar bulunuyor lakin Sazan, Kadife balığı, turna balığı, gümüş balığı ve kerevit gibi balıkların soylarını devam ettirmeleri zor görünüyor.

yeni-proje-3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN