Ankara’da firari 2 FETÖ hükümlüsü yakalandı

Ankara’da firari 2 FETÖ hükümlüsü yakalandı

Ankara’da jandarma ekiplerinin aranan kişilere yönelik çalışmaları kapsamında, “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü yakalandı. T.K. ve N.Ü., işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), kent genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma yürüttü.

Çalışmalar kapsamında Etimesgut ve Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlıklarına bağlı ekipler, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin yakalanması için operasyon gerçekleştirdi.

6 YIL 3 AY HAPİS CEZALARI BULUNUYORDU

Ekipler, “silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan aranan FETÖ hükümlüleri T.K. ve N.Ü.’yü yakaladı.

İki hükümlünün de hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirtildi.

Yakalanan T.K. ve N.Ü., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine teslim edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN