Ankara’da hayrete düşüren olay! Dolmuşta kimseye aldırış etmeden… O anlar anbean kayda alındı

Ankara’da hayrete düşüren olay! Dolmuşta kimseye aldırış etmeden… O anlar anbean kayda alındı

Başkent Ankara'da yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. Dolmuşa binen bir yolcunun kimseye aldırış etmemesi tepki topladı. Sonuçta bulunan başka bir yolcu tarafından kaydı alınan görüntüler ise yok artık dedirtti. İşte Ankara'da yaşanan o olay…

Başkent Ankara'da yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Dolmuşa binen yolcunun balık ayıkladığı anlar herkese hayrete düşürdü. Toplum kurallarından bihaber olan adamın o anları ise kayıt altına alındı. İşte Ankara'da yaşanan o olay…

DOLMUŞTA BALIK AYIKLADI

Ankara'da dolmuşa binen bir yolcunun yaptığı iş pes dedirtti. Aldığı balıkları çevredeki insanlara aldırış etmeden dolmuşta ayıklamaya başlayan adam tepki topladı. Toplum kurallarından bihaber olan adamın o anları ise saniye saniye kayıt altına alındı.

Dolmuşa bindiği gibi hamsi poşetini açarak ayıklayan adam etraftakileri de rahatsız etti. Dolmuşun İçerisi bir anda balık kokarken yolcularda şaşkınlık içerisinde ne yapacağını bilemedi. Sosyal medyanın gündemine düşen adam hiç ara vermeden hamsi ayıklamaya devam eden hem güldürdü hem de şaşırttı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN