Ankara'da sürpriz görüşme

Ankara'da sürpriz görüşme

Ankara'da İçişleri Bakanı Soylu ile TBMM Başkanı Şentop arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Görüşmede Soylu'nun Şentop'a '10 bin dolar alan siyasetçi'nin kim olduğunu söylediği iddia edildi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'den '10 bin dolar alan siyasetçi' olduğunu katıldığı bir canlı yayında açıklayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tartışmaların hedefi olmuştu. Soylu'nun söz konusu siyasetçinin kim olduğunu açıklamaması tepki toplamıştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'un Meclis'i temsil ettiğini belirterek bu olayı aydınlatması gerektiğini söylemişti.

Bugün Ankara'da sürpriz bir görüşme yaşandı. Şentop, TBMM'deki makamında Soylu'yu kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin gündemiyle ilgili ise açıklama yapılmadı.

NTV Parlamento Muhabiri Özgür Akbaş bu görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, görüşmenin 1 buçuk saat sürdüğünü belirtti ve Soylu'nun Şentop'a '10 bin dolar alan siyasetçi'nin kim olduğunu söylediğini aktardı.

Akbaş'ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Meclis Başkanı Mustafa Şentop ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu görüşmesine ilişkin bir düzeltme yapalım, görüşme yarım saat değil bir buçuk saat sürdü ve aldığım bilgilere göre İçişleri Bakanı, mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin kim olduğunu Şentop'a söyledi.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN