Ankaralı vatandaşlara müjde! Metro açılışı yapıldı: Aylardır bekleniyordu! Artık tek seferde gidilecek

Ankaralı vatandaşlara müjde! Metro açılışı yapıldı: Aylardır bekleniyordu! Artık tek seferde gidilecek

Ankaralı vatandaşlar yeni metro hattına kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları ile birlikte açılışı yapılan AKM-Gar-Kızılay metro istasyonu herkesi sevindirdi. Yeni hat sayesinde Keçiören ve Kızılay arasında aktarmasız bir şekilde yolculuk yapılabilecek. İşte AKM-Gar-Kızılay metro hattı hakkında merak edilen tüm detaylar…

İstanbul'dan sonra Ankaralı vatandaşlar da yeni metro hattına kavuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile birlikte açılışı yapılan metro istasyonu Ankaralılar için büyük bir kolaylık olacak. Ankaralılar AKM-Gar-Kızılay Metro hattı ile birlikte artık aktarmasız bir şekilde ulaşım sağlayabilecek. AKM-Gar-Kızılay metro hattı hakkında merak edilen detaylar araştırılıyor. İşte AKM-Gar-Kızılay metro hattı hakkında merak edilen tüm detaylar…

AKM-GAR-KIZILAY HATTI KAÇ DURAKTAN OLUŞUYOR?

Ankara'da ulaşımın çoğunluğu metro hattı ile sağlanıyor. Ankara'nın birçok yerine ulaşan metro hattı sayesinde vatandaşlar da ulaşımda kolaylığın tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz yıllarda OSB Törekent ile Koru arası metro istasyonu açılırken Keçiören metro hattı ile de vatandaşların yüzü güldü.

akm-gar-kizilay.jpg

Bir süredir çalışmaları devam eden AKM-Gar-Kızılay metro istasyonunda çalışmalar tamamlandı. Keçiören-Kızılay metro hattını kullanmak isteyen vatandaşlar önceden AKM durağında aktarma yaparak Kızılay'a gidiyordu. AKM-Gar-Kızılay metro hattı sayesinde aktarmaya gerek kalmadan kolay bir şekilde Kızılay'a almaya ulaşabilirsiniz.

yeni-metro-ankara.jpg

Yeni metro hattı sayesinde vatandaşlar gar istasyonu aracılığıyla Ankara YHT Gar’ına, Başkentray’a ve Ankaray’a kolay bir şekilde aktarım yapabilecek. 2. istasyon olan adliye istasyonu ile de Başkentray’a aktarma yapılabilecek.

ankara-metro-1.jpg
Son istasyondan ise Kızılay'dan Batıkent'e, Çayyolu ve Ankaray metro hatlarına geçiş yapmak mümkün bir hale geliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN