Ankaralılar dikkat! O kişilere sakın kanmayın! Paranız buhar olup uçabilir

Ankaralılar dikkat! O kişilere sakın kanmayın! Paranız buhar olup uçabilir

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden tüm vatandaşlara uyarı geldi. Vatandaşların dikkatli olması çağrısı yapılırken istenen ücretlerin de gerçek olmadığı belirtildi. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama…

Belediyeler tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken tüm Ankaralılara uyarı yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında art niyetli kişilere karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Kampanya gerekçesi ile para isteyen kişilere karşı uyarıda bulunan belediye gerekli yasal sürecin başlatıldığında duyurdu. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama…

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN UYARI GELDİ


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Ankara'da yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi. Art niyetli kişilerin kampanya gerekçesiyle istediği paraların belediye ile ilgisi olmadığı ifade edilirken vatandaşların da para vermemesi gerektiği vurgulandı.

ankara-buyuksehir-belediyesi-1-001.jpg

Bazı art niyetli kişilerin kampanya gerekçesiyle vatandaşlardan para talep ettiği ihbarlarının artması üzerine Ankara Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Bu gerekçe ile istenen paraların asılsız olduğu ifade edilirken Bu kişiler için de gerekli yasal işlemlerin başlatıldığı duyuruldu. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yer alan ifadeler şu şekildedir:

abb-uyari-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN