Ankaralılara önemli uyarı! Otobüs ve ring severleri kapatılıyor! Kimse kullanamayacak

Ankaralılara önemli uyarı! Otobüs ve ring severleri kapatılıyor! Kimse kullanamayacak

Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaşa önemli bir uyarı yapıldı. Otobüs ve ring seferleri kapatılıyor. O tarihler arasında kimse orayı kullanamayacak. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte tüm Ankaralıları uyardı. O alanda araç park etmek isteyen sürücüler alternatif alana yönlendirilecek otobüs ve ring seferleri de olmayacak. İşte tüm detaylar…

ANKARA'DA YAŞAYANLAR DİKKAT!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 21-22-23 Nisan tarihleri arasında dijital hayvanat bahçesinin olduğu alanda yapılacak konser etkinliği nedeniyle dijital hayvanat bahçesine ziyarete gelen ziyaretçilerin alan içerisindeki otoparkı kullanamayacağı bildirildi.

Ankapark tarafında bulunan otoparkın 3 gün boyunca halka açık bir şekilde kullanılacağı belirtildi. Bu süreç içerisinde etkinlik alanında otobüs ve ring seferlerinin yapılmayacağı da duyuruldu.

Etkinlik alanını ziyaret etmek isteyen kişilerin Ankapark otoparkını kullanabileceği belirtilirken yaya olarak ziyaretlerinde açık olduğu vurgulandı.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN