Ankaralıların büyük kabusu başladı! Başkan Yavaş'ı çok sinirlendirdiler: Bir yakalanırsa…

Ankaralıların büyük kabusu başladı! Başkan Yavaş'ı çok sinirlendirdiler: Bir yakalanırsa…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tüm Ankara'ya acil uyarı yaptı. Herkesin üzerine kabus gibi çöktüler. Mansur Yavaş “ kesinlikle yoktur” diyerek herkes dikkatli olması gerektiğini söyledi. İşte tüm detaylar…

Ankara'da yaşayan vatandaşları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Son yıllarda artan dolandırıcılık vakaları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da sinirlendirdi. Tüm Ankaralıları dikkatli olmaya çağıran Başkan Yavaş, “ Kesinlikle böyle bir şey yok” sözleriyle uyarılarını peş peşe sıraladı. İşte tüm detaylar…

TÜM ANKARA'YI İLGİLENDİRİYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralıları yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yayınladı. Art niyetli kişilerin vatandaşları arayarak Ankara Büyükşehir Belediyesi adına yerel seçim için anket çalışması yaptığını belirten Mansur Yavaş, anket çalışmalarının sahte olduğunu belirterek vatandaşa büyük görevi düştüğünü söyledi.

mansur-yavas-mujde.jpg

Belediyenin böyle bir uygulaması olmadığını dile getiren Mansur Yavaş, konuyla ilgili yasal süreç başlatıldığını aktardı. Vatandaşların art niyetli kişileri ihbar etmesi gerektiğini söyleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından şu sözleri dile getirdi:

“DUYURU

Bazı art niyetli kişilerin vatandaşlarımızı arayarak Ankara Büyükşehir Belediyesi adına yaklaşan yerel seçimler ile ilgili sahte anket çalışması yaptığı ihbarları tarafımıza ulaşmıştır.

Belediyemizin böyle bir uygulaması kesinlikle yoktur. Konuyla ilgili yasal süreç başlatılmış olup halkımızın art niyetli kişilere itibar etmemesi önemle rica olunur.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN