Ankara’nın denizi olarak biliniyor, yaz kış binlerce kişi gidiyor! Ankara’nın en doğal mekanı

Ankara’nın denizi olarak biliniyor, yaz kış binlerce kişi gidiyor! Ankara’nın en doğal mekanı

Ankaralılar temiz hava almak için koşa koşa oraya gidiyor. Hem doğal görüntüsü hem de aktiviteleri ile biliniyor, denizi yok ama o gölüyle deniz havası sunuyor. Ankaralı vatandaşların vazgeçilmez adresi binlerce kişiyi ağırlıyor.

Ankara'da yaz kış demeden binlerce kişinin ziyaret ettiği o nokta Ankara'da en çok ziyaret edilen alanlar arasında yer alıyor. Ankara'nın doğal güzelliklerinden biri olarak karşımıza çıkan Eymir Gölü canı sıkılanların başvurduğu ilk adres olmaktadır. Gün batımının en güzel seyredildiği nokta olmanın yanı sıra farklı aktiviteleri ile de Ankara'ya deniz havasını getiriyor.

ANKARA'NIN KÜÇÜK DENİZİ

Çoğunlukla gri şehir olarak bilinen Ankara doğal güzellikleri ile de herkesi mest ediyor. Her gün binlerce ziyaretçiyi doğanın büyüsü ile baş başa getiren Eymir Gölü, tabloyu andıran muhteşem bir görüntü sunuyor. Gün batımının en güzel olduğu noktalardan biri olarak biliniyor arabasına atlayan soluğu Eymir’de alıyor.

eymir-golu.jpg

Göl kenarına attığınız sandalyeler ile günün tadını çıkarabilir muhteşem bir piknik ile anı yaşayabilirsiniz. Yavaş yavaş kaybolan renk cümbüşüne şahit olurken gökyüzünün turuncudan pembeye dönüşümü de sizi rüyada hissettirecek. Göl yüzeyindeki renk şölenine eşlik edebileceğiniz gibi farklı aktivitelerde de bulunabilirsiniz.

Doğa severlerin buluştuğu Eymir Gölü’nde bisiklet turu yapabilir, piknik yapabilir su sporları ile uğraşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN