Annenin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yürek burkan ayrıntı

Annenin hayatını kaybettiği kazayla ilgili yürek burkan ayrıntı

Bursa’da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu ölen Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı ortaya çıktı.

Kaza, dün saat 11.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre makas atarak hızla ilerlediği öne sürülen Recep Ö. idaresindeki otomobil, yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen Tuba Çival ile kızları M.Ç. ve R.Ç.'ye çarptı.

Kazada anne ile kızları yaralanırken, sinir krizi geçiren sürücü Recep Ö. bayıldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

aaaasss.jpg

'SAYAÇ MI VAR SENDE'

Gözaltına alınan Recep Ö., kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak, "Sayaç mı var sende, söylesene bana. Kim ister insanların ölmesini" dedi. Anne Çival hastanede hayatını kaybetti, kızları tedavisi sürüyor. M.Ç.'nin yoğun bakımda olduğu ifade edildi.

uuuuuuu.jpg

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, Tuva Çival'in kızlarına bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi. Recep Ö.’nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN