Annesi ve kız kardeşini katledip intihar etmişti: Katilin tabutuna sırt çevirdiler

Bahçelievler'de yaşanan aile katliamı infial yarattı. Cezaevinden izinli çıkan Uğur Falay, annesi ve kız kardeşini öldürdükten sonra camide intihar etti. Üç cenaze için Yenibosna'da düzenlenen cenaze töreninde Uğur Falay'a tepki gösteren kız kardeşinin öğrencileri katil zanlısının tabutuna sırtlarını döndü. Cenazeler kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Batman'a gönderildi.

Türkiye Bahçelievler'de yaşanan aile katliamı ile sarsıldı. Cezaevinden izinli çıkan Uğur Falay (35) izninin son günü annesi Hüsna Falay (58) ve kız kardeşi İrem Falay'ı (21) katletti. Ardından camiye giden katil zanlısı, burada kendi yaşamına da son verdi.

Uğur Falay’ın annesinden para istediği ve annesi parayı vermeyince olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

ÜÇ CENAZE İÇİN AYNI YERDE TÖREN

Anne-kızın ve onları hayattan koparan Uğur Falay'ın cenazeleri işlemlerin ardından aile yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. Hayatını kaybeden üç kişi için Yenibosna Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

8947429.jpg

Cenazeye aile yakınları ile İstanbul Gelişim Üniversitesi 4. Sınıf öğrencisi ve basketbol antrenörü İrem Falay'ın öğrencileri katıldı. Cenazeler için öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

8947426.jpg

KATİLİN TABUTUNA SIRT ÇEVİRDİLER

Uğur Falay için kılınan cenaze namazında İrem Falay'ın öğrencileri katil zanlısının tabutuna sırtlarını döndü.

8947431.jpg

İrem Falay'ın öğrencilerinden bazılarının ayakta durmakta zorlandığı dikkat çekerken, tabutunun başında uzun süre gözyaşı döktüler.

8947427.jpg

Cenazeler defnedilmek üzere memleketleri Batman'a götürüldü.

'NEŞELİ BİR İNSANDI'

İrem Falay'ın öğrencilerinden Burak Kaya, eğitmeni hakkında, "Neşeli mutlu, huzurlu bir insandı. Kimseyle sorunu olmazdı, küçük çocuklarla arası çok iyiydi" dedi.

8947430.jpg

Şoreş Tunç ise, "Hem koçum oldu hem arkadaşım oldu. Mutlu ve neşeli bir insandı. Şok oldum, inanamadım" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN