Antalya, Edirne, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Urfalılar saatler kaldı! Birden bastıracak

Antalya, Edirne, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Urfalılar saatler kaldı! Birden bastıracak

Son dakika haberi... Ağustos ayında geçen kuraklık tüm yurtta kırmızı alarma neden olmuş durumda. Eylül ayı ile birlikte sıcaklıklar düşmesine rağmen beklenen yağışlar bir türlü gelmedi. Vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden korkutan uyarı geldi. Saatler kaldı diyerek paylaştılar. Antalya, Edirne, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Urfalılar dikkat! O tarihte yakıp kavuracak!

Yaz aylarının kurak geçmesiyle baraj seviyeleri hızla düşmeye başladı. Tüm Türkiye'de kuraklık alarmı verilirken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl? İstanbul'da yağmur bekleniyor mu?' sorularını araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Saatler kaldı, birden bastıracak! Antalya, Edirne, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Urfalılar dikkat! Adeta cehennemi yaşayacağız. O saatlerde sakın dışarı çıkmayın! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra kısa süreli yerel sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Adana ve çevresinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

hgghhg-50.jpg

Hava sıcaklığı ise yükseliyor; ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Uzmanlar; 11.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalınmaması konusunda uyarıyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli, yurdun doğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

UZMANLAR TARİH VERİP UYARDI: BİRDEN BASTIRACAK, REKOR SEVİYELERE HAZIR OLUN!

Vatandaşlar uzmanlardan yapılan son dakika hava durumu tahminlerini yakından takip edilirken meteorologlardan korkutan uyarı geldi.

slslsl-2.jpg

Antalya, Edirne, İstanbul, Mersin, Diyarbakır, Kocaeli, Urfalılar saatler kaldı! Uzmanlar bu bölgeler için sıcak hava uyarısında bulundu. Yeni rekorlar geliyor! Yapılan uyarıda "Yarın Trakya, Batı Akdeniz ve Ege 34-36 dereceleri, Güneydoğu Anadolu 35-38 dereceleri, #İstanbul'un İç kesimleri 35 dereceleri deneyecek ve Eylül ayına göre oldukça sıcak bir gün olacak neyse ki ay sonunda serin hava yolda o zamana kadar biraz daha sabır." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN