Antalya'ya bile yağacak! Tüm Türkiye bembeyaz olacak... Hazırlığınızı yapın

Antalya'ya bile yağacak! Tüm Türkiye bembeyaz olacak... Hazırlığınızı yapın

Ülke genelinde kar müjdesi geldi. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan paylaşıma göre, Antalya'ya bile yağacak. Tüm Türkiye'yi beyaza boyayacak yağış için hazırlığınızı yapın. O tarihte başlaması bekleniyor...

Yeni yılın ilk ayından kar müjdesi geldi. Ülke genelinde beklenen kar yağışı için 46 günlük harita paylaşıldı. Meteoroloji sektöründen gelen açıklamalara göre, o tarihler arasında kar yağışı bekleniyor. İşte o tarih...

46 GÜNLÜK KAR YAĞIŞI HARİTASI

Kış mevsiminde beklenen kar yağışı için müjde verildi. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kerem Ökten, 50 senaryonun ortalamasını duyurdu. Kar yağışı bekleyenlerin dikkatini çeken 46 günlük kar yağışı haritasına göre, ülke genelinde kar bekleniyor. Rengarenk olan haritaya göre, tüm Türkiye bembeyaz olacak. Kerem Ökten, paylaştığı haritada, "50 senaryonun ortalaması 46 günlük toplamda tüm Türkiye'ye kar yağışları veriyor. Harita rengarenk..." ifadelerini kullandı.

kar-yagisi-1-xehu-cover-1.webp

O TARİHTE YAĞACAK

Prof. Dr. Orhan Şen, Hava Forum, Kerem Ökten, Sibirya Kaplanı ve daha birçok meteoroloji sektörüyle ilgilenen güvenilir kaynaklardan kar yağışı için tarih verildi. Sektör kaynaklarından gelen açıklamalara göre, 11 Ocak - 12 Ocak tarihleri arasında kar yağışı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN