AÖF ikinci üniversite yeni kayıt tarihleri ne zaman sona eriyor?

AÖF ikinci üniversite yeni kayıt tarihleri ne zaman sona eriyor?

ÖSYM AÖF yeni kayıt işlemi; 22-23-24-25-26 Ağustos tarihlerinde gerçekleşti. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim ve AÖF'deki diğer üniversitelerde okuyacak olan öğrenciler kayıt yenileme için yeni kayıt tarihini merak etmeye başladı. AÖF kayıt yenileme hangi tarihte sona erecek? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yeni kayıt tarihi ne zaman bitiyor? Soruları pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

Milyonlarca öğrencinin merak içerisinde araştırdığı konuya açıklık getirildi! İnternet üzerinden araştırılan ve kafalarda soru işareti yaratan sorular yanıtlandı...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihlerini açıkladı. Diğer AÖF üniversite kayıtları ve AÖF kayıt yenileme süreçleri devam etmektedir. AÖF kayıt yenileme hangi tarihte sona erecek? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yeni kayıt tarihi ne zaman bitiyor? İşte detaylar…

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ NE ZAMAN SONA ERER?

AÖF yenileme kaydı; 22 Ağustos 2022 Pazartesi ile 17 Ekim 2022 Pazartesi tarihleri arasında yapılacaktır. Üniversiteler için ikinciAÖF kayıtları 22 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp 17 Ekim 2022 Pazartesi günü 17:00'de sonlanacaktır.

AÖF KAYIT YENİLEME SÜRECİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Kayıt yenileme süreci 3 Ekim 2022 Pazartesi ile 17 Ekim 2022 Pazartesi tarihlerinde olacak.

AÖF KAYDI NASIL YENİLENİR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim - İktisat - İşletme Fakülteleri otomasyonu ile yapılmaktadır. Öğrenciler, öğrenci şifresi ya da e-devlet şifreleriyle giriş yaparak işlemlerini tamamlayabilirler.

Ödeme bilgileri bankada düzenlenmemekte ve öğrenciler ders seçmeden kayıt güncellemesi yapamamaktadır. Fakülte, öğrenci kayıt yenileme için ders atamamakta, öğrenci en fazla 45 kredilik ders seçebilmektedir.

Kayıt yenileme aof.anadolu.edu.tr adresindeki Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyon bağlantısı üzerinden öğrenci şifresi veya elektronik yönetim şifresi ile yapılır.

Ödeme bilgileri, kurs seçim sayfasında veya bu işlem sonucunda belgelenen Kayıt yenileme bilgi formunda yer alır. Ders seçim sürecini tamamlayan öğrenciler, 2020-2021 bahar yarıyılı Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı gibi ücretleri yukarıdaki tarihler arasında; Kredi/banka kartı, Ziraat Bankası ATM (kartlı veya kartsız), mobil banka ya da internet bankacılığıyala yapılabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN