Arabası olanlar sevinçten takla atacak! MTV ödemelerinde kolaylık geldi, kampanyaya katılan fırsattan yararlanıyor

Arabası olanlar sevinçten takla atacak! MTV ödemelerinde kolaylık geldi, kampanyaya katılan fırsattan yararlanıyor

Arabası olan vatandaşlar bu haberle sevinçten havalara uçacak. MTV ödemesi için büyük kolaylık sağlanacağı belirtilirken kampanya detayları da belli oldu. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Arabası olanları sevindiren açıklama sonunda geldi. Ocak ve Temmuz aylarında 2 taksit olarak ödenen MTV için ödeme süresinin 31 Ocak salı günü sona ereceği belirtildi. İlk taksit süresi bitmeden önce sürücülere kolaylık sağlamak isteyen bankalar ise vatandaşın yüzünü güldürdü. Bazı bankalar gecikmeli ödemeleri dahil ederken bazıları ise taksit sayısının 4'e yükseltildiğini belirtti. Posta gazetesinden Hülya Çaylak’ın haberi doğrultusunda araç sahiplerinin interaktif vergi dairesinin internet sitesi olan ‘ivd.gib. gov.tr’ adresi üzerinden borç ödeme yapabileceği aktarıldı. Bu kapsamda MTV ödemesi için plaka ve T.C. kimlik numarasını giriş yapan kişiler 02.00-23.45 saatleri aralığında ödeme işlemlerini yapabiliyor. Bunun yanı sıra internet adresi üzerinden anlaşmalı banka kartlarının hesapları ile havale işlemi de yapılabilmektedir. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


ÖDEMELER NASIL YAPILIYOR?


MTV ödemeleri için vergi daireleri vezneleri ve PTT dışındaki kamu kurumlarında ödeme işlemleri yapılabilmektedir. Bu kapsamda Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Türkiye Emlak Katılım Bankası üzerinden tahsil işlemi yapabilirsiniz. Özel bankalardan ise nakit olarak, hesaptan, çekle, banka kartı, havale ya da EFT yoluyla tahsil işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

arac-satisi.jpg

HANGİ BANKALAR TAKSİT YAPIYOR?


MTV ödemeleri için bankaların sunmuş olduğu taksit işlemlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar hangi bankalardan taksit yapabileceğini merak ediyor. Bazı özel bankalar vatandaşlara kolaylık sağlamak için taksit yapma imkanı sağlıyor. Taksit imkanı sunan bankalar şu şekildedir:

teb-1.jpg
Türk Ekonomi Bankası (TEB): TEB üzerinden kredi kartı, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı üzerinden MTV ödemesi yapabilirsiniz. Kapsamda 3 taksit sunan TEB atm'lerden ya da gib.gov.tr adresi üzerinden yapılan ödemeler için 2 taksit imkanı sunuyor. Bankanın şubesi, mobil uygulaması, internet sitesi, CEPTETEB İŞTE, ATM’leri veya gib.gov.tr’den üzerinden ödeme yapılabiliyor. Alt limit olmaksızın 150.000 TL'ye kadar MTV ödemelerini faizsiz ve ücretsiz olarak yapabilirken kampanyanın 2 Şubat 2023 tarihine kadar devam edildiği belirtiliyor.Belirtilen yöntemlerle ödeme yapmak için vatandaşlara 3 taksit imkanı sunuluyor.

yapi-kredi.jpg
Yapı Kredi: Ödemeleri Yapı Kredi üzerinden yapacak vatandaşlara 3 taksit imkanı sunulmaktadır. Yapı Kredi kartıyla ya da gib.gov. tr’den World Pay QR Kod ile Ödeme yapacak kişilere 4 taksit imkanı sunulmaktadır. Ödeme işlemleri bankanın mobil uygulaması, internet sitesi ya da şubeleri üzerinden yapılıyor.

1-013.jpg

Denizbank: MTV ödemeleri için işletme kartı kullanan Denizbankılılar ücretsiz 3 taksit avantajından yararlanabiliyor. 31 Ocak 2023 tarihine kadar MTV ödemesi yapacak olan kişilerin MTV yazıp 32 80'e SMS göndermesi ile avantajlardan yararlanabildiği belirtildi.Ödemeler www.gib. gov.tr, 0850 2220804 KOBİ İletişim Hattı, internet bankacılığı, ATM veya şubelerden yapılabiliyor. Ödeme işlemleri İşletme Kart ekstresi kapsamında 3 taksit olarak yapılmaktadır. İşletme Kart müşterileri toplamda en fazla 25 araç için 3 taksit kampanyasından yararlanabilmektedir.

ziraat-kampanya-1.jpg

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası mobil uygulaması, internet sitesi, şubeler, ATM'ler ve www.gib.gov.tr adresi üzerinden bankkart ve bankkart Başak kartı bulunan kişiler ödeme işlemlerinde 4 taksit imkanından yararlanabiliyor. Kampanya 8 Şubat 2023 tarihine kadar geçerlidir. Asıl kart sahipleri bu kartlara bağlı bulunan ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan ödemeler kampanya kapsamında yer almıyor.

halkbank-promosyon.jpg

Halkbank: Paraf Kart ile 31 Ocak 2023 tarihine kadar bankanın mobil uygulaması, internet sitesi, Halkbank Dialog ya da gib.gov.tr adresi üzerinden yapılan MTV ödemeleri için 3 taksit imkanı sunuluyor. Bunun yanı sıra 1-3 Şubat arasında yapılan gecikmeli ödemelerde kampanya kapsamında yer alacak.

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg

Türkiye İş Bankası: 31 Ocak 2023 tarihine kadar Maximum kart ile İşCep ve Maximum mobil ya da gib.gov.tr üzerinden yapılan ödemeler için Öde seçeneğini kullanarak 300 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 4 taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Gib.gov.tr Adresi üzerinden Maximum mobil işlemleri kullanarak yapılan ödemeler içinde kredi bilgilerini giren kişiler 300 TL ve üzeri ödemeler için direkt olarak 3 taksit imkanından yararlanabilir.

garanti-kampanya-detaylari.jpg

Garanti Bankası: Mobil uygulama, internet sitesi, BonusFlaş şube ve ATM'ler üzerinden yapılan ödemelerle birlikte gib.gov.tr adresi üzerinden yapılan ödemeler için de 3 taksit imkanı sunuluyor.gib.gov.tr üzerinden GarantiPay kullanılarak yapılan ödemeler içinde 4 taksit imkanı sunulmaktadır.

finansbank-1.jpg

QNB Finansbank: 31 Ocak 2023 tarihine kadar CardFinans ile yapılan MTV ödemelerinde 3 taksit imkanı sunulmaktadır. Ödeme işlemleri için mobil internet şube çağrı merkezi ya da www.gib.gov.tr adresinden yararlanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN